do 12 mrt. | Ceresstraat 29

Coachsessie: Perfectionisme, valkuil of kwaliteit

Perfectionisme is de doorgeslagen variant van kwaliteit leveren, het is nooit goed genoeg, jij doet en bent nooit genoeg. Perfectionisme is kwaliteit leveren die zinloos of onnodig is. Wanneer je alles perfect doet, heeft niemand kritiek op je en is er niets waarvoor je, je hoeft te schamen.
Registratie is afgesloten
Coachsessie: Perfectionisme, valkuil of kwaliteit

Tijd en locatie

12 mrt. 2020 13:00 – 13 mrt. 2020 17:00
Ceresstraat 29, Ceresstraat 29, 4811 CA Breda, Nederland

Over het evenement

Je leert jouw perfectionisme herkennen. Je onderzoekt de onderliggende kwaliteiten en de valkuilen. Perfectionisme heeft twee kanten. Een positieve kant, een gedrevenheid en behoefte om iets echt goed voor elkaar te krijgen. Vol energie en focus je interesses en doelen najagen. Het hangt samen met een vorm van idealisme. Kortom, passie! Aan de andere kant is er een negatieve vorm van perfectionisme die vooral opduikt in relatie met anderen. 

Herken de signalen, de angst voor afwijzing, de druk om te presteren, het belang dat je hecht aan de mening van anderen en het gevoel van ‘moeten’. Doorgeschoten perfectionisten zijn vaak besluiteloos, maken zichzelf of anderen verwijten, gaan te lang door, kunnen niet ontspannen of genieten, piekeren, en liggen wakker van het doemdenken. Voelen angst om ontmaskerd te worden als bedrieger. Cijferen zichzelf weg en negeren hun eigen grenzen. Stellen dingen uit en hebben moeite met concentratie. Je kunt jezelf zo verliezen in details en niets afmaken. Je ervaart lichamelijke klachten door de stress. 

Loop jij regelmatig tegen je eigen perfectionisme, faal- of straalangst aan. Tijdens een sessie van 1 1/2 uur onderzoeken we hoe je weer meer vanuit je kwaliteit kunt leven. Je kunt een afspraak inplannen om 13.00 of om 15.00

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Actieprijs
    €35
    €35
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement