Vitaal startpunt 

Inspiratieworkshop

Als vitaal startpunt bieden wij een compacte inspiratieworkshop aan. Een kennismaking met onze unieke aanpak waarbij je ervaart wat we kunnen bieden. Een prikkelend dagdeel dat beweging brengt en inzicht biedt voor een aanpak op maat. Een teamervaring waar je positief op terugkijkt en die een start kan zijn van een mooie samenwerking op weg naar een vitale organisatie.

Een vitale organisatie heeft een duidelijke visie op werk en vitaliteit. Ook jouw medewerkers willen de wind in de zeilen voelen, en meegenomen worden in de ontwikkeling naar die visie. Dat betekent een organisatie waar ruimte is voor dialoog en feedback.

Vanuit onze visie op vitaliteit krijg je;

  • helder zicht op vitaliteit binnen je organisatie, team en als individu;

  • een aanzet voor een systematische en stapsgewijze ontwikkeling van vitaliteit;

  • activiteiten waarin ontwikkeling en het meten daarvan met elkaar verweven zijn;

  • maatwerk op basis van de verkregen inzichten, prioriteiten en behoeften;

  • een persoonlijke benadering in teamverband; 

  • verdieping gekoppeld aan functie en rol.

Management, teams en medewerkers krijgen zicht op de ontwikkelbehoeften en mogelijkheden. Hierdoor zijn zij beter in staat om effectieve keuzes te maken en weer op vitale wijze resultaten te behalen. 

​Voor meer informatie over de inspiratieworkshop of Kompas voor Vitaliteit kun je contact opnemen met ons team of een mail sturen naar: info@koersopvitaliteit.nl

Persoonlijke kennismaking 

 Inspirerend gesprek

Een persoonlijke afspraak is natuurlijk ook altijd mogelijk!

Ga met ons in gesprek over jouw team en organisatie. Over vitaliteit in het algemeen of de mate van energie, veerkracht en motivatie in het bijzonder. Hoe stimuleer je als leiding meer veerkracht, motivatie en bevlogenheid? Hoe optimaliseer je de inzet van kwaliteiten en de werkbeleving?  Hoe kun je als leider inspireren en bijdragen aan de prestaties en de vitaliteit van je medewerkers? Of bespreek met ons mogelijkheden op het gebied van preventie: uitval als gevolg van bijvoorbeeld burn-out voorkomen met stressreductie en begeleiding bij veranderingen. ​

En natuurlijk zijn wij ook curatief actief: wij begeleiden jouw medewerkers, collega's die te kampen hebben met overbelasting, burn-out of bore-out. Maatwerkbegeleiding van herstel naar re-integratie, net zo kort of lang als nodig. Een complete benadering van het individu (mentaal, emotioneel en fysiek) als basis van meer vitaliteit.

Maatwerk voor individu, team en organisatie!

Neem contact op met één van onze teamleden of stuur een mail naar: info@koersopvitaliteit.nl